• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مجبوس مرغ : طرز تهیه غذای عربی با روش آسان و حرفه ای

    مجبوس مرغ

    دستور پخت مجبوس مرغ عربی :

    سلام دوستان بعد از ظهرتون بخیر
    اومدم با یه پلوی معرکه و خوش عطر.
    مجبوس یه پلوی کویتی خوشمزه هستش که هم با گوشت و هم مرغ طبخ میشه تو این پلو برنج بصورت دمی با آب مرغ یا گوشت طبخ میشه و مرغ و گوشت در آخر سرخ میشه یا تو فر گریل میشه .
    یجورایی شبیهه هواری خودمونه یخورده مجلسی تر.

    مواد لازم:

    • مرغ خردشده با استخوان نصف یکعدد
    • پیاز یک عدد بزرگ
    • گوجه یک عدد
    • فلفل دلمه نصف یکعدد
    • سیب زمینی یک عدد
    • برنج
    • ادویه های درسته؛ دارچین. هل. میخک. برگ بو. فلفل سیاه
    • ادویه های پودری؛ زردچوبه. فلفل قرمز. ادویه مخلوط. پودرهل. پودردارچین

    طرز تهیه مجبوس مرغ با روش آسان:

    کف قابلمه روغن میریزیم داغ که شد ادویه های درسته رو اضافه میکنیم تا عطر ادویه ها بلند بشه.
    پیاز رو خرد میکنیم همراه ادویه ها تفت میدیم .
    مرغمونو تکه میکنیم روی پیاز میچینیم تا آب بندازه و آبش کشیده بشه


    یکم که آبش کشیده شد برش میگردونیم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز میزنیم.
    سیب زمینی رو درشت خرد میکنیم اضافه میکنیم
    ادویه، پودر هل و پودردارچین میزنیم
    گوجه رو پوست میگیریم خردمیکنیم به همراه نصف فلفل دلمه ای خردشده اضافه میکنیم.


    آب گوجه ها که کشیده شد و گوجه ها نرم شدن به میزان برنجمون آب میریزیم
    چند تا جوش که زد مرغارو از آب بیرون میاریم و برنج رو به آب مرغ اضافه میکنیم و دم میزاریم.
    در آخر مرغارو جداگانه سرخ میکنیم و موقع سرو روی برنج میچینیم .
    برای تزیین مجبوس مرغ میتونین از پیاز داغ و جعفری تازه استفاده کنین که من متاسفانه جعفری تازه نداشتم.

    مجبوس مرغ

    About The Author