طرز تهیه مک عربی – آموزش درست کردن و طرز تهیه ساندویچ خوشمزه و خونگی

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه مک عربی :

طرز تهیه مک عربی

اموزش اشپزی و طرز تهیه مک عربی خوشمزه و آسان خانگی:

از سری ساندویچای خوشمزه که از سیاهدانه در ترکیب خمیرش استفاده میکنیم.

برای خمیر نان ساندویچ:

  • آرد سه لیوان
  • مایه خمیر یک ق غ
  • شکر نصف ق غ
  • نمک نصف ق غ
  • آب ولرم یک لیوان
  • شیر خشک چهار ق غ
  • سیاهدانه یک ق غ
  • بکینگ پادر یک ق چ
  • روغن یک چهارم لیوان

اول مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم بعد آب ولرم میریزیم تا خمیر نرمی بدست بیاد در آخر روغن میریزیم
خمیرو ورز میدیم یه ساعت میزاریم استراحت کنه و ور بیاد
بعد چانه میگیریم با وردنه پهن میکنیم و تو تابه ساج یا تابه نسوز میپزیم .

برای مرغ:

  • سینه مرغ یکعدد
  • پیاز رنده یکعدد
  • فلفل سیاه نصف ق م
  • نمک و زردچوبه و ادویه
  • پودرسیر یک ق چ

مرغ رو خلالی خرد میکنیم با مواد ترکیب میکنیم حدود نیم ساعت میزاریم مزه دار بشه
با همون مواد میزاریم رو گاز تا آبش کشیده بشه و مرغا نرم بشه

سس:

  • مایونز دو ق
  • ماست چهار ق
  • فلفل سیاه نصف ق چ
  • ارده دو ق
  • نمک
  • مخلوط میکنیم

نان رو پهن میکنیم سس میمالیم مرغ ،خیارشور، گوجه،کاهو یا کلم میریزیم و رول میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image