دستور پخت رول مرغ و قارچ خونگی:

اموزش اشپزی و طرز تهیه رول مرغ و قارچ با روش آسان:
پیش غذای خوشمزه وراحته که طرفدار زیاد داره .
قبلا یه مدل دیگشو واستون گذاشته بودم فقط سسی که روی رولها میریزیم فرق داره.
برای نان من از نان لبنانی یا پیتا که دولایه هست استفاده کردم نان باید تازه باشه تا لایه ها راحت از هم جدا بشن بعد هر لایه رو به چهارقسمت یا اگه رولای کوچکتری میخواین به هشت قسمت تقسیم میکنیم .
مواد میانیشو میتونین تغییر بدین میتونین به جای کنسرو قارچ از قارچ تازه استفاده کنین منتها قبلش تفت بدین تا آبش کشیده بشه.
مواد لازم:
- مرغ پخته و ریش شده
- کنسرو قارچ
- پیاز رنده
- نمک و ادویه و فلفل سیاه
- خامه
کف قابلمه کمی روغن میریزیم پیاز وتفت میدیم مرغ ریش شده اضافه میکنیم تفت که خورد نمک و ادویه و فلفل سیاه میزنیم قارچارو میریزیم یکم که مخلوط شد ازرو حرارت برمیداریم.
دو ق غ خامه اضافه میکنیم.
نان را به چهار قسمت برش میدیم روی نان کمی مایونز میمالیم بعد یک ق از مواد مرغمونو در قسمت پایین نان میریزیم و رول میکنیم .
رولا رو داخل سینی میچینیم و روش سس میریزیم
برای سس روی رولها؛
خامه صبحانه یک پاکت
پنیر خامه ای چهار ق غ
بهتره پنیری استفاده بشه که یکم شوری داشته باشه مثل ویلی،پینکا،مثلثی، کیبی
خامه و پنیرو داخل مولینکس میریزیم و میکس میکنیم .
سینی رو داخل فر میزاریم شعله بالا رو فقط روشن میکنیم درحدی که سس ببنده و طلایی بشه.
من چون عجله داشتم زودتر از فر بیرون آوردم و روش طلایی نشد شما بیشتر بزارید.