• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک دیشو ( شیره خرما ): طرز تهیه کیک با روش آسان

    کیک دیشو

    دستور پخت کیک دیشو خونگی:

    اگه دنبال یه کیک سالم و بدون شکر هستین که در عین حال که سالم و خوش طعم باشه بافت پنبه ای و نرم داشته باشه و تو دهن آب بشه این کیک رو حتما امتحان کنین.
    به خاطر شیره خرما که تو ترکیب این کیک بکار رفته سرشار از آهنه و برای اونایی که مشکل کمخونی دارن بشدت توصیه میشه.
    اگه بگم برای کرم روی کیکم فقط از ترکیب ارده و شیره استفاده کردم باور میکنین؟


    میتونین امتحان کنین این کرم اختراع خودمه .
    شیره خرما و ارده رو به نسبت مساوی مخلوط کنین و با قاشق هم بزنین تا از حالت روونی در بیاد و غلیظ بشه این کرم سالم و مقوی رو هم میتونین روی کیک و هم با انواع پنیر در وعده صبحانه میل کنین بخصوص برای بچه ها که معمولا ارده و شیره دوست ندارند این مدلی حتما دوست خواهند داشت.

    برای کیک:

    برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.

    • تخم مرغ. سه عدد
    • شیره خرما. سه چهارم لیوان
    • وانیل یک ق چ
    • روغن مایع. یک دوم لیوان
    • شیر. یک چهارم لیوان
    • آرد. یک و یک دوم لیوان
    • بکینگ پودر دو ق چ

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک دیشو ( شیره خرما ) با روش آسان :

    همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
    تخم مرغ و وانیل رو باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه وحجمش دوبرابر بشه.
    شیره خرما و شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.


    روغن هم اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو از قبل الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا آرد کامل تو مایع کیک حل بشه و گلوله گلوله نشه.
    فر رو با درجه ۱۶۰ تا ۱۷۰ به مدت بیست دقیقه گرم کنین.


    کف قالب ارده بکشین و مایع کیک رو داخل قالب بریزین.
    قالب رو داخل فر به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه میزاریم تا بپزه .
    بعد که کیکمون خنک شد کرم رو روی کیک میریزیم .

    کیک دیشو

    About The Author