دستور پخت کیک دیشو خونگی:
اگه دنبال یه کیک سالم و بدون شکر هستین که در عین حال که سالم و خوش طعم باشه بافت پنبه ای و نرم داشته باشه و تو دهن آب بشه این کیک رو حتما امتحان کنین.
به خاطر شیره خرما که تو ترکیب این کیک بکار رفته سرشار از آهنه و برای اونایی که مشکل کمخونی دارن بشدت توصیه میشه.
اگه بگم برای کرم روی کیکم فقط از ترکیب ارده و شیره استفاده کردم باور میکنین؟
میتونین امتحان کنین این کرم اختراع خودمه .
شیره خرما و ارده رو به نسبت مساوی مخلوط کنین و با قاشق هم بزنین تا از حالت روونی در بیاد و غلیظ بشه این کرم سالم و مقوی رو هم میتونین روی کیک و هم با انواع پنیر در وعده صبحانه میل کنین بخصوص برای بچه ها که معمولا ارده و شیره دوست ندارند این مدلی حتما دوست خواهند داشت.
برای کیک:
برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
- تخم مرغ. سه عدد
- شیره خرما. سه چهارم لیوان
- وانیل یک ق چ
- روغن مایع. یک دوم لیوان
- شیر. یک چهارم لیوان
- آرد. یک و یک دوم لیوان
- بکینگ پودر دو ق چ
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک دیشو ( شیره خرما ) با روش آسان :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
تخم مرغ و وانیل رو باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه وحجمش دوبرابر بشه.
شیره خرما و شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
روغن هم اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو از قبل الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا آرد کامل تو مایع کیک حل بشه و گلوله گلوله نشه.
فر رو با درجه ۱۶۰ تا ۱۷۰ به مدت بیست دقیقه گرم کنین.
کف قالب ارده بکشین و مایع کیک رو داخل قالب بریزین.
قالب رو داخل فر به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه میزاریم تا بپزه .
بعد که کیکمون خنک شد کرم رو روی کیک میریزیم .