رسپی کیک ژله ای حرفه ای:
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک ژله ای با روش آسان در خانه:
از سری کیکای مورد علاقه من که بافت پنبه ای و طعمی بی نظیر داره.
مخصوصا مواقعی که مهمون زیاد داشته باشم و دلم بخواد یه کیک متفاوت برای مهمونام درست کنم حتما این کیک رو درست میکنم چون در عین حال که خامه ای و خوشطعمه کاملا به صرفه است وقت زیادی هم نمیبره.
اول یه کیک وانیلی درست میکنیم.
مواد لازم:
- تخم مرغ چهارعدد
- شکر یک لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن نصف لیوان
- وانیل نصف ق چ
- آرد سفید یک لیوان و نصف
- بکینگ پودر دو ق مرباخوری
تخم مرغ، وانیل و شکر رو به مدت هشت دقیقه با همزن میزنیم.
روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم.
شیر اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه با همزن میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو از قبل الک کردیم میریزیم با لیسک آروم هم میزنیم.
قالب ۲۵ سانتی رو چرب میکنیم مایع کیک میریزیم
و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه.
کیکمون که خنک شد با سیخ چوبی تمام سطح کیک رو سوراخ سوراخ میکنیم.
پ.ن.میتونین از کیک وانیلی ای که تاحالا خودتون درست کردین و خوب شده هم استفاده کنین.
یک پاکت ژله توت فرنگی
خامه صبحانه یک پاکت
یک پاکت پودر ژله رو نصف میکنیم به نصفش، نصف لیوان آب جوش اضافه میکنیم تا ژله حل بشه خنک که شد ژله رو روی سطح کیک میریزیم.
کیک رو داخل یخچال میزاریم.
خامه صبحانه + نصف باقیمانده پودر ژله + یک ق غ شکر با قاشق هم میزنیم ده دقیقه داخل فریزر میزاریم بعد از فریزر بیرون میاریم و پنج دقیقه با همزن میزنیم تا فرم بگیره و دونه های شکر و ژله در خامه حل بشه.
خامه رو روی کیک میکشیم و مجدد داخل یخچال میزاریم.
پ.ن. اگه از قالب بزرگتر استفاده میکنین مواد رو دو برابر کنین.