دستور پخت پودینی سینگو خونگی:
مگه داریم خوشمزه تر از این غذا
غذای دریایی فوق العاده خوشمزه و پرزحمت
پرزحمت ازون جهت که پاک کردن خرچنگا کار بسی دشواریه ولی ارزششو داره .
با این که خرچنگ کم گیر میاد و اگه گیرم بیاد به این مرحله نمیرسه و همون موقع که آب پز کردیم تموم میشه ولی پیشنهاد میکنم اگه گیرتون اومد و چیزی ازش اضاف موند این مدلیشم امتحان کنین.
برای پودینی سینگو:
- پیاز بزرگ یکعدد
- گوشت خرچنگ یک کاسه
- فلفل سبز یک عدد
- سیر یک حبه
- رب گوجه یک ق مرباخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخلوط
طرز تهیه پودینی سینگو با روش اسان :
پیاز رو ریز خرد میکنیم داخل روغن با شعله کم تفت میدیم تا خوب آب بندازه و نرم بشه.
بعد که پیازامون نرم شد بهش زردچوبه میزنیم .
سیر رو ریز خرد میکنیم بهمراه فلفل سبز خرد شده میریزیم .
گوشت خرچنگارو اضافه میکنیم.
نمک و فلفل و ادویه و رب میزنیم.
میزاریم تا مواد با هم خوب مخلوط بشن و جا بیفتن.