دستور پخت و طرز تهیه ساندویچ گریل :
مواد لازم:
- سینه مرغ یک عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- فلفل دلمه نصف یک عدد
- قارچ کنسروی یا تازه. یک قوطی
- رب گوجه یک ق غ
- سس گوجه یک ق غ
- خیارشور به میزان لازم
- پنیرگودا ( تست) یک بسته
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودرسیر، پاپریکا
- نان همبرگر
اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ گریل با روش آسان در خانه :
پیاز ریز خرد میکنیم سینه مرغ هم نگینی خرد میکنیم.
داخل ماهیتابه اول پیاز رو تفت میدیم طلایی که شد سینه مرغ رو اضافه میکنیم.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه میزنیم.
اگه از قارچ کنسروی استفاده میکنین که آبشو بگیرین و اضافه کنین ولی اگه از قارچ تازه استفاده میکنین اول داخل تابه جداگانه با کمی روغن یا کره تفتش بدین بعد اضافه کنین.
فلفل دلمه رو هم ریز خرد میکنیم اضافه میکنیم.
پودرسیر و پاپریکا میزنیم.
رب گوجه و سس گوجه اضافه میکنیم مرغمون که نرم شد مواد میانی ساندویچمون آمادست.
نان همبرگر رو از وسط نصف میکنیم.
کمی از مواد میانی روی نان میریزیم.
روش خیارشور که از قبل به صورت نگینی خرد کردیم میریزیم.
یک لایه پنیر میزاریم نان رویی که جدا کردیمو میزاریم و لای دستگاه گریل گریلش میکنیم بعد از وسط نصفش میکنیم.
پ. ن. میتونین مواد رو بزاین لای نان تست و داخل اسنک ساز بزارین بعد مثلثی برش بدین.
پ. ن. به جای پنیر ورقه ای میتونین پنیر پیتزا هم بریزین.