طرز تهیه و دستور پخت کیک باقلوا:
نوبتی هم باشه نوبت یه کیک فوق العادست هر چی من از عطرش براتون بگم کم گفتم .
مواد لازم:
- آردسفید. دو لیوان
- تخم مرغ چهار عدد
- ماست شیرین یک لیوان
- شکر. یک لیوان
- روغن نصف لیوان
- پودرهل یک ق مرباخوری
- بکینگ پودر. یک ق مرباخوری سرپر
اموزش درست کردن و دستور پخت کیک باقلوا با روش آسان در خانه مثل بیرون:
تخم مرغ و شکر و پودرهل رو ده دقیقه با همزن هم میزنیم .
بعد روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم.
ماست اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم طی سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
مایع رو داخل قالب چرب شده ۲۵×۳۰ میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه.
بعد پخت برای خوش رنگیش رومال میکنیم برای رومال؛
زرده تخم مرغ. یک عدد
ماست یک ق غ
زعفران دم کرده. یک ق غ
همه رو با هم مخلوط میکنیم روی کیک میمالیم .
شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی و خوشرنگ بشه.
برای شربت:
- آب یک لیوان
- شکر یک لیوان
- میزاریم بجوشه وقتی جوش اومد
- گلاب نصف لیوان
- هل چهار تا دونه
- زعفران کمی
میزاریم یکم غلیظ بشه بعد که شربت خنک شد روی کیک داغ میریزیم .
کیک رو چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا شربت به خورد کیک بره.
در نهایت با پودر پسته و نارگیل تزیینش میکنیم.