• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت عدس مجلسی : طرز تهیه خورش با روش آسان و حرفه ای

    خورشت عدس

    دستور پخت خورشت عدس حرفه ای:

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت عدس مجلسی با روش آسان :

    درسته غذاهای فست فودی از لحاظ مزه خوش طعم هستند ولی از لحاظ خواص هیچ ارزش غذایی ندارن.
    برعکس فست فود، حبوبات ارزش غذایی بالایی دارن میتونیم حبوبات رو با روش صحیح طوری طبخ کنیم که همه بهش علاقه مند بشن.
    خورشت عدس یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که میتونیم هم با نان و هم با برنج سرو کنیم.
    میزان آب خورشت سلیقه ایه، خورشتتون هم میتونه غلیظ باشه هم میتونین کمی آبکی تر درستش کنین.

    مواد لازم:

    • پیاز یک عدد
    • عدس خیس خورده
    • مرغ ترجیحا با استخون
    • قرص مرغ یک عدد
    • مغز لیمو عمانی یک عدد
    • سیب زمینی. یک عدد کوچک
    • هویج یک عدد کوچک (اختیاری)
    • گشنیز خردشده یک مشت
    • نمک، زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و فلفل سیاه

    همه مراحل رو میتونین به جای زودپز داخل قابلمه انجام بدین فقط مدت زمان پخت رو بیشتر کنین.
    داخل زودپز پیاز تفت میدیم.
    زردچوبه میزنیم.
    مرغ تکه شده اضافه میکنیم.
    یک عدد قرص مرغ می اندازیم.
    سیبزمینی و هویج نگینی میریزیم.
    نمک ادویه فلفل قرمز و فلفل سیاه میزنیم.
    مغز لیمو عمانی میریزیم.


    گشنیز خرد شده اضافه میکنیم تفت که خورد عدس هارو که از قبل خیس کردیم میریزیم.
    آب اضافه میکنیم سر زودپز رو میبندیم به مدت بیست دقیقه میزاریم تا بپزه بستگی به زودپزتون داره برای زودپز من بیست دقیقه زمان میبره تا بپزه شما چک کنین شاید برای شما این تایم بیشتر یا کمتر بشه.
    در آخر هم اگه دیدین آب خورشتتون زیاده روی حرارت بزارین تا آب اضافیش کشیده بشه.

    خورشت عدس

    About The Author