کیک دیشو ( شیره خرما )- آموزش درست کردن و طرز تهیه کیک با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت کیک دیشو خونگی:

کیک دیشو

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک دیشو ( شیره خرما ) با روش آسان :

اگه دنبال یه کیک سالم و بدون شکر هستین که در عین حال که سالم و خوشطعم باشه بافت پنبه ای و نرم داشته باشه و تو دهن آب بشه این کیک رو حتما امتحان کنین.
به خاطر شیره خرما که تو ترکیب این کیک بکار رفته سرشار از آهنه و برای اونایی که مشکل کمخونی دارن بشدت توصیه میشه.
اگه بگم برای کرم روی کیکم فقط از ترکیب ارده و شیره استفاده کردم باور میکنین؟


میتونین امتحان کنین این کرم اختراع خودمه .
شیره خرما و ارده رو به نسبت مساوی مخلوط کنین و با قاشق هم بزنین تا ازحالت روونی در بیاد و غلیظ بشه این کرم سالم و مقوی رو هم میتونین روی کیک و هم با انواع پنیر در وعده صبحانه میل کنین بخصوص برای بچه ها که معمولا ارده و شیره دوست ندارند این مدلی حتما دوست خواهند داشت.

برای کیک:

برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.

  • تخم مرغ. سه عدد
  • شیره خرما. سه چهارم لیوان
  • وانیل یک ق چ
  • روغن مایع. یک دوم لیوان
  • شیر. یک چهارم لیوان
  • آرد. یک و یک دوم لیوان
  • بکینگ پودر دو ق چ

همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
تخم مرغ و وانیل رو باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه وحجمش دوبرابر بشه.
شیره خرما و شیراضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.


روغن هم اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو از قبل الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا آرد کامل تو مایع کیک حل بشه و گلوله گلوله نشه.
فر رو با درجه ۱۶۰ تا۱۷۰ به مدت بیست دقیقه گرم کنین.


کف قالب ارده بکشین و مایع کیک رو داخل قالب بریزین.
قالب رو داخل فر به مدت چهل الی چهل و پنج دقیقه میزاریم تا بپزه .
بعد که کیکمون خنک شد کرم رو روی کیک میریزیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image