دستور پخت هویج پلو مجلسی :
- هويج خلالي و سرخ شده ٢ ليوان
- فيله هاي مرغ زعفروني سرخ شده ٤ عدد (هر فيله رو ٤ تكه كردم)
- زرشك و خلال بادام و خلال پسته و خلال پوست پرتقال به مقدار لازم
- برنج ابكش شده ٢ پيمانه
- زعفران دم كرده نصف استكان
- پياز خلالي سرخ شده ١ عدد
اموزش اشپزی و طرز تهیه هویج پلو مجلسی با روش آسان:
ابتدا پياز رو همراه هويج و فيله هاي سرخ شده توي ماهيتابه می ریزیم و تفت ميديم و نصف زعفران رو توش ميريزيم و نمك و فلفل و گرد ليمو ميزينيم و توي قابلمه لابه لاي برنج ابكش شده ميريزيم و دم مي كنيم.
اواخر پخت برنج باقي زعفران رو روي برنج ميريزيم و تمام.
موقع سرو زرشك و خلال ها رو كه با كره و كمي شكر و زعفران تفت داديم روش ميديم و با سالاد شيرازي و دوغ معركه و بي نظيررررر می شود