دستور پخت ساندویچ پنینی مرغ و بادمجان :
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۱ عدد
- بادمجان ۱ عدد
- پنیر خامه ایی ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری ۱/۵ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- لیمو ترش بزای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
- روغن زیتون
- سیر ۱ حبه
- پنیر گودا یا پنیر پیتزا
- نان باگت
اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ و بادمجان :
ابتدا سینه مرغ را با پوره سیر، نمک و فلفل، و لیموی تازه و روغن زیتون مزه دار میکنیم. بهتره چند ساعت قبل این کاررا انجام دهید تا مرغ خوش طعم بشه بعد خیلی راحت پنیر خامه ایی را با جعفری ساطوری شده با پوره سیر، نمک و فلفل مخلوط میکنیم و مواد اماده شده را داخل نان ساندویچی بریزید سپس بادمجان ها را به هر روشی که دوست دارید برش بزنید و تلخیش و بگیرید بعد سرخ کنید. سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید و بدون هیچ روغن اضافه روی بادمجان ها بزارید و روی مرغ پنیر پیتزا یا پنیر گودا و یا هر پنیری که دوست دارید تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم تماااااام با چیپس میل شود