طرز تهیه حریره سیر :
حریره یا همون پوره سیر یه چاشنی پرکاربرد و راحته که میتونین ازش در تمام غذا ها، مرینیت ها و سس ها استفاده کنین.
از مزیت های این روش میتونیم به دسترسی داشتن همیشگی سیر داخل یخچال اشاره کنیم.
مواد مورد نیاز:
- سیر نیم کیلو
- نمک نصف قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان
- (میتونین میواد رو نصف کنین)
اموزش درست کردن و طرز تهیه حریره سیر با روش آسان در خانه:
سیر رو پوست میگیریم تمیز میشوریم بعد روی دستمال نمگیر پهن میکنیم تا خشک خشک بشه (دقت کنین سیرها اصلا نباید مرطوب باشه).
سیرا رو داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم .
نمک اضافه میکنیم.
کمی از روغن رو اضافه میکنیم دستگاه رو روشن میکنیم تا سیرا پوره بشن روغن رو یکجا اضافه نکنین کم کم اضافه کنین تا به یک پوره نرم که نه زیاد شل و نه زیاد غلیظه برسه.
به همین آسونی شما میتونین حریره سیر رو آماده کنین.
حریره رو داخل شیشه استریل بریزین روشو با روغن زیتون یا مایع بپوشونین و داخل یخچال به مدت طولانی نگه داری کنین .