دستور پخت و طرز تهیه بوراک اسفناج:
مواد لازم:
- ۴ عدد خمیر یوفکا
- ۷۰۰ گرم اسفناج
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۴،۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نمک به اندازه کافی
- برای سس :
- نصف لیوان شیر
- بک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
- ۲ قاشق غذا خوری ارد
- ۱ قاشق غذا خوری سرکه
اموزش اشپزی و طرز تهیه بوراک اسفناج با روش آسان:
برای رویش :
بک عدد زرده تخم مرغ برای رومال
مقداری کنجد و سیاه دانه
ابتدا مواد داخل بورک را اماده کنید برای این کار ابندا اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بزارید تا ابش برود.
داخل تابه روغن بریزید و پیاز خورد شده را تفت دهید ابتدا ادویه و سپس اسفناج ها را اضافه کنید شعله اجاق را زیاد کنید و اسفناج ها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناج ها نیست) زیر اجاق را خاموش کنید و بزارید سرد شود.
برای درست کردن سس همه مواه را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کنید و با فرچه تمام سطح ان را سس بمالید خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مواد میانی را روی خمیر ها بریزید و مانند عکس رول کنید و سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.
انها را در سینی فر بچینید و رویشان با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاه دانه بپاشید
در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.