دستور پخت و طرز تهیه شیرینی خونگی:
مواد لازم:
- ارد۱۷۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل۱/۴ق چ
- پودر قند۱/۳ پیمانه
اموزش اشپزی و طرز تهیه شیرینی خونگی با روش آسان :
ابتدا کره رو که از قبل دردمای محیط نرم شده رو با پودرقند با همزن دور تند به مدت ۷ دقیقه میزنیم تا حجیم بشه،
و بعد وانیل و زرده ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دو دقیقه با دور تند میزنیم،
و در انتها ارد الک شده رو مرحله به مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه،
به هیچ عنوان از دست برای ورز دادن خمیر استفاده نمیکنیم
چون حرارت دست باعث ذوب شدن کره و به روغن افتادن خمیر میشه و باعث میشه شیرینی خشک بشه،
و بعد خمیر رو به صورت گوله های گرد درمیاریم و به شکل اشک داخل سینی فر میچینیم
سینی احتیاجی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداره،
و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه
میزاریم که بپزه
حواستون باشه رویه ی شیرینی تغییر رنگ نده
بعد از خارج کردن از فر اجازه بدید شیرین ها خنک شه و بعد از سینی خارج کنید که خرد نشن،
و در انتها شیرینی رو داخل شکلات که به روش بنماری اب کردیم میزنیم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین میکنیم و تمام