دستور پخت کیک شکلاتی خیس :
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه و آسان در خانه :
مواد لازم:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر یک پیمانه
- شکر یک پیمانه
- روغن یک پیمانه سر خالی
- ارد ۲ پیمانه
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری،
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری،
تخم مرغ و شکر رو به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کش دار بشه، و بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و دو دقیقه میزنیم و طی سه مرحله ارد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم،
(ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو سه بار باید الک بشه)
و بعد قالب رو چرب میکنیم، کاغذ روغنی کف قالب میندازیم و مواد رو میریزیم و به مدت ۴۵ دقیق با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم که کامل بپزه،
مواد لازم برای سس شکلات:
- ارد ذرت دو قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- پود کاکائو ۲ قاش غ
- شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
- شیر ۱/۲ لیوان
تمام مواد رو به غیر از شکلات با هم مخلوط میکنیم و روی شعله با حرارت کم هم میزنیم تا زمانی که به غلظت فرنی برسه و بعد زیر کاز رو خاموش میکنیم و شکلات را اضافه میکنیم
بعد از اینکه کیک اماده شد روی کیک رو با سیخ چوبی چند تا سوراخ میزنیم و داخل ظرف میزاریم و نصف سس شکلات رو اضافه میکنیم و نیم ساعت داخل یخچال میزازیم و بعد دوباره نصف دیگه رو اضافه میکنیم و دوباره نیم ساعت دیگه داخل یخچال قرار میدیم و بعد برش میزنیم و نوووووش جان