دستور پخت کیک زعفران کنجدی با روش آسان در خانه:
اموزش پخت و طرز تهیه کیک زعفران کنجدی خوشمزه و آسان خانگی:
*مناسب برای صبحانه ، عصرانه و افطاری
مواد لازم:
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 1 لیوان سرپر
- آرد 3 لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- شیر 1 لیوان
- زعفران آبشده 2 ق غ
- وانیل نصف ق.چ
- بکینگ پودر 1ق.غ
- کنجد بمیزان لازم
- همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد + بکینگ پودر رو سه بار الک کردم (الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و 8 دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغ ها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود