رسپی کیک بستنی با طعم فندق و شکلات :
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر کیک بستنی با طعم فندق و شکلات :
مواد لازم:
۴ بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی
۱ لیوان شیر سرد
۱ فنجان فندق یا گردو خرد شده
خامه فرم گرفته به اندازه ای که می پسندید (می توانید از بستنی بیشتر یا مساوی با آن بردارید.)
۲۰۰ گرم بستنی ساده وانیلی
برای گاناش:
۴۰ گرم شکلات تلخ
پودر فندق
دستور تهیه:
اول از همه بیسکویت ها را پودر کنید، آنها را در یک کاسه بریزید و با یک لیوان شیر مرطوب کرده و با دست ورز دهید. می توانید از یک قالب مربع استفاده کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. ملات بیسکویت را در کف قالب پهن کنید و گردو یا فندق خرد شده را به آن اضافه کنید.
برای لایه بستنی:
شیر را با ۲ کیسه خامه زده شده خوب هم بزنید، سپس بستنی را اضافه کنید و بعد از اینکه خوب مخلوط کردید، آن را روی لایه بیسکویت بریزید. سپس شکلات تلخ ذوب شده به روش بن ماری را هم روی آن بریزید و آن را با فندق تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان…