دستور پخت و رسپی کیک با سس شکلاتی:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۴ عدد
- ارد ۲ پیمانه
- اب یا شیر۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۳ پیمانه
- نمک نوک ق چ
- شکر ۱/۵ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- گاناش ۱ پیمانه
- پودر کاکائو ۴ ق غ
- وانیل نصف ق چ
اموزش پخت و طرز تهیه کیک با سس شکلاتی خوشمزه و خونگی:
ابتدا تخم مرغ ها رو به همراه شکر حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا یکدست بشه و کرم رنگ شه، وانیل رو هم اضافه میکنیم، و کمی هم میزنیم و بعد آب یا شیر و در مرحله ی بعد روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم در حدی که مواد مخلوط بسه،
و در مرحله ی اخر مواد خشکمون رو که سه بار الک کردیم (ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر ) طی دو مرحله اضافه میکنیم و با همزن خیلی خوب هم میزنیم تا مواد کامل یکدست بشه، و بعد قالبمونو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه میزاریم ،
بعد از اماده شدن اجازه میدیم که خنک بشه و کیک رو از وسط برش میدیم و یک لایه گاناش میریزیم و داخل یخچال میزاریم کمی که خودش رو گرفت کمی خامه ی فرم گرفته اضافه میکنیم و لایه ی دوم کیک رو میزاریم و روی کیک رو هم سس گاناش میریزیم دوباره داخل یخچال میزاریم بعد از نیم ساعت درش بیارید و خیلی کم خامه اضافه کنید و به کمک خلال دندان روی سس رو شکل بدید و تمااام
سس گاناش
این سس شکلات رو به روش های مختلف میشه اماده کرد من یه بسته کاکائو (۱۵۰ گرم) تخته ای رو به روش بنماری آب کردم و بعد از اینکه کامل آب شد یه بسته خامه صبحانه (۲۰۰ گرم) رو اضافه میکنیم و ۱ قاشق پودر ژلاتین رو که بنماری کرده بودیم رو به سس اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم تا مخلوط شه موادمون، تمام