دستور پخت و طرز تهیه کیک آلمانی :
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه پودر قند
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه سر خالی روغن
1.5 پیمانه آرد
1 بسته وانیل (5 گرم)
1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک آلمانی با روش آسان و حرفه ای در خانه:
همه ی موادو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد داخل قالب که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزه. وقتی خنک شد ، از وسط نصفش می کنیم.
مواد لازم برای کرم:
- 3 پیمانه شیر
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 بسته پنیر لبنه (200گرم)
- 1 بسته خامه فرم گرفته (200گرم)
طرز تهیه:
شیر، شکر، آرد، نشاسته و تخم مرغ رو با هم میزنیم تا فرم بگیره. روشو با سلفون میپوشونیم و توی یخچال میزاریم تا خنک شه بعد خامه فرم گرفته و پنیر لبنه رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. کیکو به دو قسمت تقسیم میکنیم و کرمو وسطش میریزیم و تزیین میکنیم.