• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک آلمانی + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک آلمانی

    دستور پخت و طرز تهیه کیک آلمانی :

    مواد لازم:
    2 عدد تخم مرغ
    3/4 پیمانه پودر قند
    نصف پیمانه شیر
    نصف پیمانه سر خالی روغن
    1.5 پیمانه آرد
    1 بسته وانیل (5 گرم)
    1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک آلمانی با روش آسان و حرفه ای در خانه:


    همه ی موادو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد داخل قالب که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزه. وقتی خنک شد ، از وسط نصفش می کنیم.

    مواد لازم برای کرم:

    • 3 پیمانه شیر
    • 1 عدد زرده تخم مرغ
    • نصف پیمانه شکر
    • 2 قاشق غذاخوری آرد
    • 2 قاشق غذاخوری نشاسته
    • 1 بسته پنیر لبنه (200گرم)
    • 1 بسته خامه فرم گرفته (200گرم)

    طرز تهیه:
    شیر، شکر، آرد، نشاسته و تخم مرغ رو با هم میزنیم تا فرم بگیره. روشو با سلفون میپوشونیم و توی یخچال میزاریم تا خنک شه بعد خامه فرم گرفته و پنیر لبنه رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. کیکو به دو قسمت تقسیم میکنیم و کرمو وسطش میریزیم و تزیین میکنیم.

    طرز تهیه کیک آلمانی

    About The Author