• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوفته اصفهانی مجلسی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

    طرز تهیه کوفته اصفهانی

    دستور پخت و طرز تهیه کوفته اصفهانی :

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کوفته اصفهانی مجلسی و خوشمزه در خانه:

    مواد مورد نیاز:

    • برنج ۲ پیمانه
    • گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
    • باقالی خلال شده ۴ ق غ
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • سبزی معطر + شوید خشک ۴ ق غ
    • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
    • پیاز ۲ عددمتوسط
    • رب ۲ ق غ سر پر

    دستور پخت:

    برنج و میزاریم با نمک بپزه آبش رو که کشید آبکش میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو میزنیم و یک عدد پیاز رو رنده میکنیم آبش رو میگیریم حتما (اگه آبشو نگیرید باعث میشه کوفته وا بره) تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم + باقالی و سبزیهای معطر و خوب ورز میدیم و توپکای متوسط درست میکنیم و وسطش گردو و زرشک میزاریم و گردش میکنیم،


    برای سس هم پیاز خورد شده رو داخل روغن تفت میدیم رب رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد دو لیوان آب میریزیم و میزاریم جوش بیاد و بعد کوفته هارو اضافه میکنیم و میزاریم ۴۵ دقیقه بپزه و سسش غلیظ شه و تماااام.
    نوش جونتون

    طرز تهیه کوفته اصفهانی

    About The Author