دستور و طرز تهیه پفیلا کچاپی :
اموزش درست کردن و طرز تهیه پفیلا کچاپی در خانه :
داخل یک قابلمه کمی روغن ونمک میریزیم. بعد ذرت ها رو داخل قابلمه میریزیم. اول یه خرده روی حرارت با همون روغن ذرت ها رو یه خورده تفت میدیم. بعد درب قابلمه رو میبندیم تا پفیلا ها پف کنه. به هیج وجه درب قابلمه رو بازنکنید که پفیلاهامیپرن اینور اونور
بعد داخل یه قابلمه دیگه دو ق غ سس کچاپ با روغن و با شعله ملایم تفت میدیم. شعله گازو خاموش نمیکنیم. سس باید داغ باشه و این یکی قابلمه که پفیلا داره حاضر میشه درحین اینکه پفیلا ها داغ داغ و آماده شده سریع داخل سس داغ میریزیم و هم میزنیم.
تن تن تا کچاپ به خورد پفیلا بره. یه نکته خیلی خیلی مهم اینه پفیلا باید داغ داغ بریزید داخل سس و گرنه پفیلا وقتی سرد باشه بریزید داخل سس پفیلا ها خمیر میشن ومیسوزن. و یه نکته دیگه میتونید برعکس این کارو انجام بدید سس و داخل پفیلا بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم بزارید و دیگه آماده س. طعم و مزه ش عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید و لذت ببرید
پ.ن پفیلا با طعم های دیگه م به همین صورته مثلا پنیری تا پفیلا داغه پنیر پارمزان رنده کنید روی پفیلا ها بریزید و چند دقیقه داخل فرگرم بزارید یا فلفلی هم همین طور پودر پاپریکا تا پفیلا داغه بپاشید روشون و پفیلا سرکه ای هم مقداری آبلیمو نمک و روغن تفت بدید به پفیلا ها اضافه کنید و چند دقیقه داخل فر داغ بزارید و واسه پفیلا کره ای به جا روغن کره بریزید