دستور پخت و طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای در خانه:
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان سیمیت ترکی خوشمزه:
مناسب برای افطار
مواد لازم:
- ارد ۵ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن نصف لیوان
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- اب ۱ لیوان
- شیر ولرم نصف لیوان
- خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
- شیره ی انگور۲ ق غ
- کنجد
- نمک نوک ق چ
اب و شکر و خمیر مایه و نمک و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم تا عمل بیاد، بعد از ۱۵ دقیقه روغن و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد ارد رو طی چند مرحله اضافه میکنیم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه، خیلی هم ارد نمیریزیم که سیمیت سفت و خشک بشه،
خمیر رو کاملا ورز بدید حدود ۱۰ دقیقه و بعد داخل ظرف بزارید و روشو سلفون بکشید و بزارید ۴۵ دقیقه استراحت کنه،
بعد از استراحت اون رو از ظرف خارج کنید و دوباره کمی ورز بدید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به ۲ قسمت برش بزنید و به شکل طناب بپیچید تا شکل بگیره و با برس شیره ی انگور روش بمالید و کنجد بپاچید رو نون ها و اونارو داخل سینی فر که زیرشو کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ داخل فر بزارید بپزه،