دستور پخت و طرز تهیه لاهماجون ترکیه غذای راحت و خوشمزه:
اموزش اشپزی و طرز تهیه لاهماجون ترکیه خوشمزه در خانه:
مواد لازم برای خمیر:
- پودر خمیر مایه ۱ ق م
- ارد سفید یک ونیم لیوان
- شیر ولرم ۵ ق غ
- نمک نصف ق چ
- روغن مایع یک ق غ
- اب ولرم نصف لیوان
توی یه ظرف خمیر مایه و یک قاشق شکر و اب ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و درشو میزاریم و اجازه میدیم تا ۱۰ دقیقه کامل عمل بیاد و بعد شیر و روغن و اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم و سپس ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز می دیم، تا جایی ارد اضافه میکنیم که خمیر به دستمون نچسبه و نمک رو هم اضافه میکنیم و بعداز اینکه خوب ورز دادیم روی خمیر و می پوشونیم و جای نسبتا گرم قرار میدیم و اجازه میدیم حدود یک ساعت استراحت کنه،
بعد خمیر رو چونه میگیریم و کامل و نازک توی سینی فر پهن میکنیم و مواد گوشتی
لاهما جون رو روش میریزیم و داخل فر قرار میدیم و حدود ۲۰ دقیقه بهش اجازه ی پخت میدیم،
مواد گوشتی:
- گوشت چرخکرده۲۵۰ گرم
- پیاز۱عدد متوسط
- گوجه به اندازه ی دلخواه
- جعفری خورد شده
- فلفل خورد شده
پیاز رو تفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم و خوب سرخ میکنیم و گوجه رواضافه میکنیم وتماام