• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی کره ای بدون تخم مرغ : آموزش درست کردن کیک

    طرز تهیه شیرینی کره ای

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی کره ای :

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی کره ای بدون تخم مرغ در خانه:

    مواد لازم:
    ۲۲۵ گرم کره
    ۷۵ گرم پودر قند
    ۲۵۰ گرم آرد
    ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
    رنگ قرمز برای طعم و مزه
    شکلات تیره برای تزیین

    دستور تهیه:
    ۱. کره میکسر را برای حدود ۱ دقیقه در میکسر بریزید، پودر قند و رنگ را اضافه کنید، برای مدتی دوباره مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. میکسر را خاموش کنید.
    ۲. در حین الک، آرد و نمک را اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک هم بزنید، تا زمانی که قابل ورز دادن شود.
    (اگر خمیر خیلی نرم است ، آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید)


    ۳. خمیر را کمی رول کنید، سپس مطابق سلیقه خود قالب بزنید. آن را روی سینی ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید.
    ۴. در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت حدود ۲۰ دقیقه (زمان را با فر خود تنظیم کنید) بپزید و بعد از پخت بگذارید خنک شود.
    ۵. شکلات را به صورت غیر مستقیم ذوب کنید، آن را در قیف یا کیسه فریزر بریزید، سپس از آن برای تزیین شیرینی ها استفاده کنید.

    طرز تهیه شیرینی کره ای

    About The Author