دستور پخت و طرز تهیه شیرینی رول دارچینی با روش آسان :
مواد لازم:
- خمیر مایه ۱ ق غ
- شکر ۱/۴ پیمانه
- آب یا شیر ۱ لیوان
- کره یا روغن مایع ۳۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک یک قاشق مربا خوری سرخالی
- ارد به میزانی که خمیر به دست نچسبد (من حدود ۴۰۰ گرم استفاده کردم)
مواد میانی:
- شکر نصف پیمانه
- دارچین یک قاشق غ
- گردو به میزان دلخواه (خرد شده)
برای رومال:
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۱ ق ف
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه خونگی:
ابتدا شیر یا آب رو روی حرارت ملایم کمی گرم کنید و سپس ۲ ق خمیر مایه و یک قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاد،
تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و ما بقی شکر و روغن و نمک رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط بشه،
و بعد خمیر مایه رو اضافه کنید و ارد رو طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه،
کف سطح کار رو ارد پاشی کنید خمیر رو روی اون حسابی ورز بدید و اگه چسبندگی داشت دوباره ارد اضافه کنید،
و بعد یه کاسه رو خوب چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید و روش رو بپوشونید و به مدت یک ساعت استراحت بدید،
وقتی حجمش دو برابر شد،
روی سطح کار رو ارد پاشی کنید خمیر رو پهن کنید و با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و با قلمو کمی اب روی سطح خمیر بکشید و مواد میانی رو که با هم مخلوط کرده بودید رو روی خمیر بریزید،
و با دست فشار دهید تا به خمیر بچسبه کاملا،
و بعد خمیر رو رول کنید و کناره هاشو برش بزنید تا مرتب بشه و با زرده ی تخم مرغ و روغن کاملا رومال کنید و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه اجازه پخت بدید
نوش جااان