• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی رول دارچینی : دستور پخت شیرینی خونگی

    طرز تهیه شیرینی رول دارچینی

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی رول دارچینی با روش آسان :

    مواد لازم:

    • خمیر مایه ۱ ق غ
    • شکر ۱/۴ پیمانه
    • آب یا شیر ۱ لیوان
    • کره یا روغن مایع ۳۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • نمک یک قاشق مربا خوری سرخالی
    • ارد به میزانی که خمیر به دست نچسبد (من حدود ۴۰۰ گرم استفاده کردم)

    مواد میانی:

    • شکر نصف پیمانه
    • دارچین یک قاشق غ
    • گردو به میزان دلخواه (خرد شده)

    برای رومال:

    • زرده تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن مایع ۱ ق ف

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خوشمزه خونگی:

    ابتدا شیر یا آب رو روی حرارت ملایم کمی گرم کنید و سپس ۲ ق خمیر مایه و یک قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاد،
    تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و ما بقی شکر و روغن و نمک رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط بشه،

    و بعد خمیر مایه رو اضافه کنید و ارد رو طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه،
    کف سطح کار رو ارد پاشی کنید خمیر رو‌ روی اون حسابی ورز بدید و اگه چسبندگی داشت دوباره ارد اضافه کنید،
    و بعد یه کاسه رو خوب چرب کنید و خمیر رو داخلش بزارید و روش رو بپوشونید و به مدت یک ساعت استراحت بدید،
    وقتی حجمش دو برابر شد،


    روی سطح کار رو ارد پاشی کنید خمیر رو پهن کنید و با وردنه به قطر ۳ سانتی متر پهن کنید و با قلمو کمی اب روی سطح خمیر بکشید و مواد میانی رو که با هم مخلوط کرده بودید رو روی خمیر بریزید،
    و با دست فشار دهید تا به خمیر بچسبه کاملا،
    و بعد خمیر رو رول کنید و کناره هاشو برش بزنید تا مرتب بشه و با زرده ی تخم مرغ و روغن کاملا رومال کنید و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه اجازه پخت بدید
    نوش جااان

    طرز تهیه شیرینی رول دارچینی

    About The Author