رسپی و طرز تهیه دسر پرتقالی در خانه:
مواد مورد نیاز :
۱ بسته نان سوخاری
برای شربت :
۱.۵ لیوان شکر
۱.۵ لیوان آب
برای کرم :
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری سر پر آرد
۳ قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
۱ قاشق مرباخوری کره
۱ بسته وانیل شکری (۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)
برای سس پرتقالی :
۲ لیوان آب پرتقال
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲.۵ قاشق غذاخوری شکر
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خونگی:
نانهای سوخاری را در کف ظرف پیرکس سایز بزرگ میچینیم.
برای شربت ، شکر را در قابلمه می ریزیم و روی اجاق گاز تا وقتی که حل شود و رنگش کمی تیره شود حرارت میدهیم. بعد آب را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر کاملا ذوب شود. (حدود ۱۰ دقیقه میجوشانیم.) و بعد روی نانهای سوخاری میریزیم.
برای کرم ، تمام مواد بغیر از کره و وانیل را در قابلمه می ریزیم و تا وقتی که بجوشد و قوام بگیرد میپزیم. از روی اجاق برداشته کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . روی نانهای سوخاری میریزیم و پخش میکنیم .
برای سس پرتقالی :
تمام مواد را در یک قابلمه می ریزیم و روی اجاق تا وقتی که قوام بگیرد میپزیم. روی کرم ولرم شده میریزیم و پخش میکنیم بعد از اینکه دسر به دمای اتاق رسید آن را حدود ۵-۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از خارج کردن از یخچال به دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم.
نوش جان