روش و طرز تهیه بامیه خانگی و خوشمزه :
مواد لازم:
- ارد ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد متوسط
- اب ۲۰۰ میلی لیتر
- روغن مایع ۱ ق س
- شربت بار ۲ ق س
- وانیل نوک ق چ
اموزش درست کردن و طرز تهیه بامیه خانگی مثل بیرون :
ابتدا اب و روغن و شربت بار رو تو قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم وقتی از کنارای قابلمه اب شروع به حباب زدن کرد بلافاصله ارد رو که دوبار الک کردیم رو به مواد اضافه میکنیم و شروع میکنیم با قاشق چوبی هم میزنیم حدود یک ربع تا بیست دقیقه هم میزنیم تا خمیر کاملا ببنده و پخته شه و بعد ازروی شعله برمیداریم و پهن میکنیم و وقتی کمی خنک شد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار ۳۰ ثانیه خوب ورز میدیم و بعد داخل قیف میریزیم
با ماسوله ی شکوفه اونا رو داخل روغن میریزیم و به کمک قیچی اندازه ی دلخواه و میبریم، حواستون باشه روغن خیلی داغ نباشه چون بیرون بامیه سرخ میشه ولی داخلش خام میمونه، و مدام هم میزنیم تو روغن که خوب پف کنه و بکدست سرخ بشه و بعد اونارو که از روغن دراوردیم بلافاصله داخل شربت بار میندازیمشون تا شهد به خوردشون بره.
شربت بار
شکر + اب + زعفران + کمی ابلیمو رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روی شعله ی ملایم میزاریم تا غلیظ شه ود نهایت کمی گلاب اضافه میکنیم برای عطرش