دستور پخت و طرز تهیه باقلا قاتق غذای سنتی ایرانی:
اموزش اشپزی و طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و آسون خونگی:
مواد لازم:
- باقالی کشاورزی یا باقالی سبز(دو پیاله)
- شوید خشک به میزان لازم
- تخم مرغ۳عدد
- سیر۵ حبه درشت
- نمک زرچوبه فلفل
- کره یا روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه :
باقالی هارو داخل روغن یا کره کمی تفت میدیم، و بعد سیرهارو که له کردیم اضافه میکنیم و با نمک و زرد چوبه ۵ دقیقه تفت میدیم،
شوید رو اضافه میکنیم
و در اخر دو لیوان اب میریزیم و میزاریم بیس دقیقه کمی قوام بیاد و در انتها تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و اصلا هم نمیزنیم
درشو میبندیم و میزاریم روی شعله ی ملایم یک ربع کاملا جا بیفته و تمااام،
این غذارو میتونید با ماهی شور هم استفاده کنید که طعم فوق العاده ای میگیره