• Peykanielaheh@gmail.com
  • طرز تهیه باقلا قاتق : دستور پخت غذای سنتی ایرانی و خونگی

    طرز تهیه باقلا قاتق

    دستور پخت و طرز تهیه باقلا قاتق غذای سنتی ایرانی:

    اموزش اشپزی و طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد لازم:

    • باقالی کشاورزی یا باقالی سبز(دو پیاله)
    • شوید خشک به میزان لازم
    • تخم مرغ۳عدد
    • سیر۵ حبه درشت
    • نمک زرچوبه فلفل
    • کره یا روغن زیتون به میزان لازم

    طرز تهیه :

    باقالی هارو داخل روغن یا کره کمی تفت میدیم، و بعد سیرهارو که له کردیم اضافه میکنیم و با نمک و زرد چوبه ۵ دقیقه تفت میدیم،
    شوید رو اضافه میکنیم


    و در اخر دو لیوان اب میریزیم و میزاریم بیس دقیقه کمی قوام بیاد و در انتها تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و اصلا هم نمیزنیم
    درشو میبندیم و میزاریم روی شعله ی ملایم یک ربع کاملا جا بیفته و تمااام،
    این غذارو میتونید با ماهی شور هم استفاده کنید که طعم فوق العاده ای میگیره

    طرز تهیه باقلا قاتق

    About The Author