دستور پخت و طرز تهیه نان شیرمال با روش آسان :
اموزش درست کردن و طرز تهیه نان شیرمال مناسب افطاری در ماه رمضان:
مواد مورد نیاز:
- ارد (میزان لازم)
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- خمیر مایه ۱ ق غ
- اب ولرم ۲ ق غ
- نمک نوک ق چ
خمیر مایه و یک قاشق شکر و دو قاشق اب رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم تا به عمل بیاد،
تخم مرغ و شکر و شیر رو با همزن میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد و بعد خمیر مایه و مقداری از ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و طی چند مرحله بقیه ی ارد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم،
دقت کنید ارد باید به اندازه ای بریزیم که خمیر به دستمون نچسبه، اگه بیشتر بریزید نون سفت و خشک میشه،
به طور تقریبی ۵۰۰ گرم ارد .
بعد از اینکه خمیر اماده شد به مدت ۲ ساعت در ظرف در دار بزارید تا استراحت کند،
و بعد از استراحت خمیر رو به شکل هایی که دوست دارید طرح بدید و روی اونا رو با زرده ی تخم مرغ و زعفرون کاور کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه بزارید بپزه،
نان شیرمال گزینه خوب و راحتی برای سفره های افطاره، خیلی هم زود و بی درد سر اماده میشه. در ضمن داخل نان هم میتونید از کشمش و گردوی خورد شده استفاده کنید