دستور پخت و طرز تهیه کیک براونی :
مواد لازم برای کیک براونی:
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ لیوان پودر شکر
- ۱۲۵ گرم کره
- ماست ۳/۴ لیوان
- ۱۲۰ گرم شکلات تلخ (من از مخلوط شیرین و تلخ استفاده کردم)
- ۵۰ گرم پودر کاکائو
- ۱ لیوان آرد (مقدار آرد بسته به مواد مختلف متفاوت است. هر مقدار که لازم است اضافه کنید.)
- ۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۸۰ گرم شکلات تخته ای
برای کرم سفید:
- ۳ لیوان شیر
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
- سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۳ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ قاشق چایخوری کره
- ۸۰ گرم شکلات سفید
شکلات نوتلا و توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه کیک براونی:
دستور تهیه:
ابتدا شکلات و کره را با هم به روش بن ماری یا غیر مستقیم ذوب کنید. صبر کنید تا مخلوط خنک شود.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. ماست، مخلوط شکلات کره، نارگیل، پودر کاکائو، آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. قالب مربع را با کره چرب کنید. خمیر کیک را که آماده کردید در آن بریزید. شکلات تخته ای را روی آن رنده کنید. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه بپزید. بگذارید کیک پخته شده خنک شود. کیک خنک شده را به شکل مربع برش بزنید.
برای خامه ، همه مواد به جز کره و شکلات سفید را در قابلمه بریزید. هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر شکلات و کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ذوب شود و سرد شود.
خامه را با هم زدن خنک کنید و در کیسه قرار دهید. نوتلا را هم داخل کیسه ی دیگری قرار دهید. یک ردیف نوتلا و یک ردیف خامه سفید روی برشهای کیک قرار دهید. با توت فرنگی تزیین کرده و سرو کنید.