• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ سرخ شده با سس قارچ : طرز تهیه غذای خوشمزه خونگی

    مرغ سرخ شده با سس قارچ

    دستور پخت مرغ سرخ شده با سس قارچ مجلسی:

    مواد لازم:

    • سینه مرغ: ۶٠٠ -٨٠٠گرم
    • کره: ٨٠ گرم
    • قارچ: ٢۵٠ گرم
    • آرد: ١ قاشق غذاخوری
    • لیمو ترش: ٢ قاشق غذا خوری
    • سیر: ۴ حبه
    • نمک، فلفل، پاپریکا: به اندازه دلخواه
    • خامه صبحانه: ١/٢ پیمانه
    • مخلوط یک لیوان آبجوش و دو عدد پودر عصاره مرغ
    • شیر: دو قاشق غذا خوری
    • روغن زیتون: ۴ قاشق غذا خوری

    اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس قارچ خوشمزه و آسون خونگی:

    ابتدا سینه های مرغ را از طول برش می زنیم تا نازک‌تر شود.
    سپس در یک ظرف قرار می دهیم با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون و آب لیمو ترش به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم.


    تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم دو قاشق دیگر روغن زیتون و ۵٠ گرم کره دو طرف مرغ ها را سرخ کرده تا طلایی شود.
    مرغ ها را در ظرف دیگری قرار می دهیم و در همان تابه با بقیه کره سیرها را کمی تف می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
    بعد قارچ های اسلایس شده را اضافه می کنیم تف می دهیم. بعد آرد را می ریزیم تف میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.


    مخلوط آبجوش و عصاره مرغ را اضافه می کنیم وقتی جوشید مرغ ها را به تابه برمیگردانیم و کاملا با سس آغشته می کنیم. با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مرغ ها بپزد و سس غلیظ شود.
    در آخر خامه را با دو قاشق شیر رقیق کرده به مرغ ها اضافه می کنیم بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر میداریم و به دلخواه کمی جعفری خرد شده رویش می ریزیم.
    نوش جان

    مرغ سرخ شده با سس قارچ

    About The Author