دستور پخت و طرز تهیه کیک عروس خونگی:
مواد لازم:
- 4 تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- یک لیوان شیر
- 1 فنجان روغن
- 2 قاشق غذا خوری کاکائو
- 1 ق چ پر بیکینگ پودر ط
- کمی وانیل
- 2 لیوان آرد
2 و نیم لیوان شیر سرد برای خیساندن کیک
برای کرم:
- 1 لیتر شیر
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1 بسته پودر خامه
حدود 1 لیوان نارگیل روی کرم بریزید.
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک عروس خوشمزه و آسان در خانه :
ابتدا کرم خود را آماده کنیم تا خنک شود. ما به جز پودر خامه ، مواد کرم را مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا پودینگ غلیظ حاصل شود. کرم خود را کنار می گذاریم تا کاملاً سرد شود. برای کیک ، تخم مرغ و شکر را مثل همیشه می زنیم. تا اینکه رنگ آن روشن شود. این فرآیند برای نرم و لطیف بودن کیک های ما ضروری است.
سپس سایر مواد را اضافه کرده و بدون استفاده از همزن آنها را مخلوط می کنیم. آن را داخل پیرکس مستطیلی می ریزیم که کف آن را روغن زده ایم. بیایید اطمینان حاصل کنیم که همه طرفها برابر هستند تا کیک ما به طور مساوی پف کند.برای اینکار،چند ضربه به ظرف وارد میکنیم.
در فر با دمای 160 درجه به مدت حدود 30 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آمدن کیک از فر ، وقتی حرارت اول خارج شد، کمی آن را با چنگال فرو می بریم. شیر سردمون رو با قاشق سرتاسر میریزیم.پودر خامه را به پودینگ خنک شده خود اضافه می کنیم و با سرعت بالا با همزن خوب هم می زنیم. در آخر آن را روی کیک خود می ریزیم و با قاشق یکنواخت پخش می کنیم. روی آن مقدار زیادی نارگیل می پاشیم و می گذاریم در یخچال استراحت کند. سپس می توانید برش بزنید و سرو کنید.عالیهه