دستور پخت و طرز تهیه کیک تیتاب مثل بیرون :
بچه ها درست کردن تی تاپ خیلی راحته فقط چون مرحله مرحلس سخت بنظر میرسه ولی من میگم بهتون خیلی آسونه حتما امتحانش کنید بافت نرم و خوبی داره طعمشم عاالیه
مواد تیتاب:
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل ¼ ق چ
- شکر ۱ پیمانه
- روغن مایع ½ پ
- شیر ½ پ
- آرد ۱ و ½ پ
- بکینگ پودر ۱ ق چ
مواد میانی:
- شکر دانه ریز ½ پ
- پودر دارچین ½ ق چ
- پودر کاکائو ۱ و نیم ق چ
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک تیتاب خوشمزه و آسان در خانه:
فر رو روشن کنید تا گرم بشه دمای ۱۶۰ .
قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی بندازید .
قالب من مربع بود با اضلاع ۲۵
میتونید از قالب های مستطیلی پیرکس مخصوص فر هم استفاده کنید .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید .
روغن و شیر رو اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید .
بکینگ پودر و آردو الک کنید و به مایه ی کیک اضافه کنید آردو به آرومی با لیسک به خورد مواد بدید و در نهایت ۲۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید که مایه کیک صاف و یکدست بشه .
مواد کیکو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .
یکی از موادو بریزید تو قالب و بفرستید تو فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه . (شعله ی پایین)
بعد قالبو از فر خارج کنید و مواد میانی رو روی کیک بریزید . و دوباره به مدت ۵ دقیقه بفرستید تو فر( شعله ی بالا ملایم) شکر ها آب نمیشن تو این مرحله ولی گرم میشن که همین کافیه .
دو سه قاشق از بقیه ی مایه ی کیک که باقی مونده رو طبق فیلم جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و تو قیف بریزید واسه خط و خطوطای روی تی تاپ
بعد از زمان گفته شده قالبو از فر خارج کنید و لایه آخرو به آرومی روی مواد میانی بریزید و پهن کنید و با مواد کاکائویی روی کیکتون طرح بندازید (فیلمو ببینید)
بره تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بپزه با شعله ی پایین
و پنج دقیقه دیگه با شعله ی بالا که رنگ بگیره و روی کیک خوب بپزه .مواظب باشید روی تی تاپ نسوزه .
بعد از پخت کامل قالبو روی توری بزارید تا خنک شه سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید .