• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک میوه ای : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و خونگی

    کیک میوه ای

    رسپی و اموزش درستس کردن کیک میوه ای خونگی:

    مواد کیک اسفنجی:

    • ۸ تخم مرغ
    • ۱.۵ لیوان شکر
    • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
    • نصف فنجان آب گرم
    • ۱.۵ لیوان آرد
    • ۱ لیوان نشاسته ذرت
    • ۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
    • نصف قاشق چایخوری وانیل

    مواد لازم برای کرم:

    • ۱ لیتر شیر
    • ۵ قاشق غذاخوری آرد
    • ۴ قاشق غذاخوری نشاسته
    • ۶ قاشق غذاخوری شکر
    • ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
    • پودر خامه زده شده به اندازه ۱ لیوان شیر
    • ۸۰ گرم شکلات تلخ
    • ۱ بسته خامه مایع

    برای فیلینگ و دیزاین:

    • توت فرنگی
    • کیوی
    • بادام زمینی
    • موز

    برای گاناش:

    • ۲.۵ لیوان شیر
    • پودر خامه زده شده به اندازه ۲.۵ لیوان شیر
    • کمی رنگ خوراکی صورتی

    طرز تهیه و دستور پخت کیک میوه ای در خانه با روش آسان :

    برای تهیه کیک اسفنجی، زرده و سفیده تخم مرغ را در کاسه های جداگانه تقسیم کنید. سفیده را شروع به زدن کنید. وقتی شروع به غلیظ شدن کرد، آبلیمو و نصف شکر را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کف کند. به زرده کم کم شکر و آب گرم را اضافه کنید و به مدت ۷ دقیقه با دور تند بزنید تا به قوام خامه ای برسد. سپس ، تمام مواد خشک را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و آن را با همزن بزنید. سپس سفیده را به آن اضافه کنید، سفیده ها را با لیسک با حرکات نرم از پایین به بالا مخلوط کنید. آنها را به آرامی مخلوط کنید و آن را درون قالب بریزید. و آن را در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ – ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید.


    برای کرم همه مواد را به غیر از خامه و خامه فرم گرفته در قابلمه بریزید و شکلات را اضافه کنید، مدام هم بزنید تا جوش بیاید. سپس بگذارید خنک شود، سپس خامه و خامه زده شده را اضافه کرده و با همزن بزنید.


    کیک اسفنجی را به ۳ قسمت تقسیم کنید. هر لایه را با شیر خیس کرده، کرم را روی ان قرار داده، روی لایه های وسطی موز و بادام زمینی قرار داده و در آخر آن را با خامه فرم گرفته صورتی بپوشانید. لبه های کیک را ازگاناش شکلاتی بریزید و آن را با مواد تزئین کنید. کمی شهد درست کرده و میوه ها را در آن بغلتانید تا تیره نشوند. برای شهد نصف لیوان آب ، ۱ قاشق چای خوری نشاسته و ۱ قاشق چای خوری شکر را درون قابلمه بریزید. وقتی جوش آمد آن را از اجاق بردارید و میوه ها را آن بغلتانید.

    کیک میوه ای

    About The Author