• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خورش سبزی : دستور پخت غذای سنتی و آسان خانگی

    طرز تهیه خورش سبزی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش سبزی مجلسی:

    دستور پخت و طرز تهیه خورش سبزی غذا سنتی ایرانی :

    اول از همه بگم که این غذای خوشمزه روش های پخت مختلفی داره؛ با لوبیا های مختلف، سبزی های مختلف، تیره، روشن، با رب، بدون رب و…
    که قطعا همشون خوشمزه و عالی هستن
    من هم اینجا روش خودم رو بهتون آموزش میدم که امیدوارم دوست داشته باشید


    یک پیاز بزرگ رو نگینی خورد و در روغن سرخ کنید؛ کمی که سبک و طلایی شد زرچوبه و گوشت رو اضافه و سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد، آب آن تبخیر و به روغن بیوفتد.
    سپس لوبیاها را اضافه و تفت دهید و بعد از آن سبزی های سرخ شده و ادویه را اضافه کنید. (نمک را یک ساعت آخر پخت بریزید)
    و کمی که تفت خورد، آب جوش رو تاجایی که روی مواد رو بگیره اضافه کنید.
    شعله رو زیاد کنید و بعداز اینکه به جوش اومد مجدد شعله رو کم کنید، درب قابلمه رو بزارید و حداقل ۴_۵ ساعت زمان بدید تا بپزه و جا بیوفته.


    یک ساعت آخر لیمو عمانی و آبغوره و زعفرون و نمک رو اضافه کنید.
    و نیم ساعت آخر که آب غذا کشیده شد، روی شعله خیلی خیلی کم بزارید، درب قابلمه رو بردارید تا به روغن بیوفتد.
    و تماااااام. نوش جان

    نکات کلیدی:


    سبزی خورشتی را به صورت جداگانه با روغن سرخ کنید. هرچه سبزی را بیشتر سرخ کنید و ریزتر باشه، خورشت شما خوش رنگتر و تیره تر خواهد بود.


    لوبیا را از شب قبل با آب سرد خیس و چندبار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و اینکه زودتر بپزد.


    هرچه حرارت کمتر باشه و زمان پخت بیشتر باشه خورشت شما بیشتر جامیوفته.


    اضافه کردن آبغوره طعم خوبی به خورش میده. ترجیحا حذف نکنید.


    در میزان سبزی ها تره و جعفری زیادتر از بقیه و گشنیز خیلی کم باشه.


    شنبلیله عطر و طعم خوبی به خورش میده ولی زیادبودن اون باعث تلخی میشه.


    لیمو هارو قبل از اینکه داخل قابلمه بیندازید سوراخ کنید و ۱۵ دقیقه در آب قرار بدید تا تلخیش گرفته بشه.


    لوبیا قرمز خورش را مجلسی تر میکند


    پنج دقیقه قبل از سرو غذا، شعله رو خاموش کنید تا روغن روی غذا جمع بشه.


    اضافه کردن نمک در مراحل اولیه باعث میشه که گوشت و لوبیا دیرتر بپزه.


    برای اینکه خورش روغن بیشتری پس بده و جا افتاده تر دیده بشه میتونید اخر پخت چند قطعه یخ داخل قابلمه بیندازید.

    طرز تهیه خورش سبزی

    About The Author