• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک مرغ به روش اسان در خانه

    طرز تهیه بورک مرغ
    طرز تهیه بورک مرغ

    طرز تهیه بورک مرغ:

    مواد خمیر:

    • 5 لیوان آرد
    • یک و نیم لیوان آب
    • یک پاکت وانیل
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • دو قاشق غذا خوری کره

    مواد میانی:

    • 400 گرم مرغ
    • 5 عدد پیاز
    • نصف استکان روغن مایع
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
    • 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
    • یک قاشق مرباخوری آویشن
    • یک قاشق مرباخوری زیره
    • جعفری

    برای باز کردن خمیر:

    • 100گرم کره هم دمای محیط

    برای رومال:

    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق شیر

    طرز تهیه بورک مرغ:

    ابتدا خمیر را آماده می کنیم .مواد خشک را مخلوط می کنیم. بعد کره را اضافه می کنیم و به تدریج آب را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و 15_20 دقیقه استراحت می دهیم.
    برای مواد میانی پیاز و مرغ را داخل غذاساز خرد می کنیم . روغن مایع را داخل تابه ریخته ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم و بعد مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی آب مرغ کشیده شد ادویجات را هم اضافه می کنیم و در آخر جعفری را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.


    خمیر را به چهار قسمت چانه می کنیم بعد یکی یکی چانه ها را باز کرده و رویشان کره مالیده و مانند ویدئو تا می زنیم. (در حین کار روی خمیرها را بپوشانید) وقتی هر چهار چانه را به این صورت تا زدیم از چانه اولی دوباره خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم سطح کار را چرب کنید تا خمیر نچسبد از مواد میانی یک طرف خمیر گذاشته و مانند ویدئو رول می کنیم و در سینی ف ی که کاغذ روغنی انداختیم قرار می دهیم با مخلوط زرده و شیر رومال زده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
    نوش جان

    About The Author