• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کتف و بال بریان : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    کتف و بال بریان

    اموزش اشپزی و دستور پخت کتف و بال بریان مجلسی :

    سلام خوبین
    کتف و بال بریان در فر از خوشمزه هایی که کمتر کسی هست طرفدارش نباشه، میتونید به راحتی در منزل تهیه کنید
    خیلی درست کردنش آسونه خوشمزه هم میشه یک کیلو بال ‌و کتف رو با این مواد مرینیت کنید

    مواد مورد نیاز :

    • پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
    • ماست دو قاشق غذاخوری
    • پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
    • آب یک عدد لیموی تازه یا نارنج
    • پودر دارچین یک قاشق چایخوری
    • نمک به میزان دلخواه
    • سس گلوریا یک قاشق غذاخوری
    • عسل یک قاشق غذاخوری
    • پودر سیر یک قاشق چایخوری
    • ادویه کاری یک قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون یک چهارم پیمانه

    طرز تهیه کتف و بال بریان مجلسی :

    همه مواد رو خوب مخلوط کنید و به مدت شش ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه ،
    کف سینی فر فویل بگذارید کمی روغن مایع بریزید و بال و کتف های مزه دار شده رو روی فویل بگذارید و با توجه به دمای فر و نوع فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که خوب سرخ بشن یک طرف که سرخ شد سینی فر را خارج کنید و بال و کتف ها رو برگردونید تا طرف دیگش هم خوب سرخ بشه
    در ظرف مورد نظر سرو کنید در آخر کمی کنجد روی پاچین بریزید ونوش جان کنید.

    کتف و بال بریان

    About The Author