• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کله پاچه : دستور پخت غذای سنتی ایرانی در خانه

    طرز تهیه کله پاچه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کله پاچه در خانه :

    دستور پخت و طرز تهیه کله پاچه خونگی:

    کیا کله پاچه دوست دارن ؟
    کله رو باید خوب تمیز کنید
    بیرون تمیز کرده هست بازم باید حرارت بدین و بعد از حرارت آرد بگذارید کنار دستتون ومدام به تمام قسمت های کله بکشید و بشورید تا سفید بشه …


    داخل ظرفی آب بریزید و بگذارید نیم ساعت کله و پاچه بجوشه و داخل آبکش بریزید
    برای یک دست کامل چهار عدد پیاز بزرگ را رنده کنید یا با غذا ساز خرد کنید
    کمی روغن در ظرف اصلی بریزید پیاز و یک گل کامل سیر، یک قاشق غذاخوری پودر دارچین ،یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری پودر آویشن را اضافه کنید و کله را داخل ظرف بگذارید


    آب بریزید تا روی کله را بگیرد
    مدت زمان پخت کله ۱۲ ساعت ریز جوش هست از شب قبل میتونید برای صبحانه بگذارید تا خوب پخته بشه
    یک ساعت آخر جوز هندی، پودر دارچین، فلفل قرمز و کمی پودر زنجبیل اضافه کنید
    ودر آخر حتما آب را از صافی رد کنید
    پودر دارچین و نارنج تازه و نان سنگک فراموش نشه

    طرز تهیه کله پاچه

    About The Author