• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چیزکیک به سبک قنادی : طرز تهیه کیک و شیرینی خونگی

    چیزکیک به سبک قنادی

    اموزش درست کردن چیزکیک به سبک قنادی در خانه :

    چیز کیک تک نفره به سبک قنادی

    این چیز کیک بافت بسیار لطیفی داره به راحتی میتونید در منزل تهیه کنید و لذت ببرید میتونه یه گزینه جذاب باشه برای هدیه دادن به عزیزانتون …..
    کیک اسفنجی :که برای تمام‌کیک های تولد میتونید ازش استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز :

    • تخم مرغ شش عدد
    • آرد ۱۵۰ گرم
    • شکر ۱۵۰ گرم
    • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
    • بکینگ پودر ۱/۴ ق.چ
    • کرم تارتار‌۱/۲ ق.چ
    • وانیل ۱/۴ ق.چ

    طرز تهیه چیزکیک به سبک قنادی :

    فر رو روشن کنید قالب ۲۰*۳۰ نیاز دارید کاغذ روغنی بندازید چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید
    آرد + نشاسته ذرت + بکینگ پودر سه بار الک کنید کنار بگذارید
    سفیده و با نیمی از شکر و کرم تارتار خوب بزنید تا فرم بگیره
    شکر رو هم با نیمی از شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه


    زرده و سفیده رو با هم فولد کنید و آرد و رو بهش اضافه کنید کم کم بریزید که گلوله نداشته باشه داخل قالب بریزید و قالب را سه بار روی سطحی صاف بکوبید تا یکدست بشه داخل فر از قبل گرم شده بگذارید با دمای ۱۸۰ لطفا زمان پخت رو چک کنید
    وقتی کیک پخت و گذاشتین سرد‌شد با رینگ دایره قالب بزنید، دور کیک ها طلق مخصوص دسر بزنید و با چسب محکم کنید حالا قسمت زیر را کامل فویل بگذارید کیک و طلق باید داخل فویل قرار بگیره تا مواد پنیری از زیرش بیرون نریزه ،


    برای قسمت پنیری :


    سه ق . م خوری ژلاتین رو با یک چهارم پیمانه آب سرد بن ماری کنید
    ۱/۲ پیمانه شیر رو با سه قاشق غذاخوری سر پر نشاسته خوب هم بزنید و دو تا زرده بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و از الک رد کنید
    یک و نیم پیمانه شیر رو با ۱۰۰ گرم شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید
    مخلوط زرده و نشاسته رو که از الک رد کردید به شیر جوشان اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه ژلاتین رو بهش اضافه کنیدو با همزن بزنید


    ۲۰۰ گرم خامه قنادی رو با همزن فرم بدین و دو بسته پنیر ماسکارپونه رو باهاش مخلوط کنید، و به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و روی کیک سرد بریزید و به مدت شش ساعت در یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره میتونید با هر چی خواستین تزیین کنید
    هم میتونید بگذارید طلق بمونه و هم مثل من جداش کنید
    من یه تزیین ساده با توت فرنگی و نعنا انجام دادم از گاناش هم میتونید استفاده کنید.

    چیزکیک به سبک قنادی

    About The Author