اموزش و طرز تهیه کیک یزدی خونگی و خوشمزه :
حتما برای شیرینی ها وزنه تهیه کنید تا نتیجه خوبی داشته باشید
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ سه عدد
- آرد قنادی ۳۰۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
- نمک میوه یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- عسل دو قاشق سوپخوری
- ماست غلیظ ۱۵۰ گرم
- گلاب دو آتیشه یک قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱۷۵ گرم
- پودر هل یک قاشق چایخوری
دستور پخت و طرز تهیه کیک یزدی :
فر را روشن کنید تا خوب گرم بشه با دمای ۲۰۰ درجه
قالبهای و کپسول کیک یزدی را حاضر کنید داخل سینی بچینید
تخم مرغ + وانیل + شکر + پودر هل را حسابی بزنید تا حجمشون برابر بشه و گرم بشه
روغن مایع + عسل + ماست + گلاب را به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کنید
آرد +نمک میوه+ بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید اول با لیسک خوب فولد کنید بعد با دور کند همزن در حد مخلوط شدن و نداشتن گلوله هم بزنید
از مواد داخل قالب ها بریزید دقت کنید سر خالی باشن تا سرریز نکن موقع پخت
و در آخر کنجد روی همشون بریزید و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا کیک خوب پف کنه بعد دما رو روی ۱۸۰ بگذارید بسته به نوع فر وقتی کیک ها روشون رنگ گرفت از فر خارج کنید
نمکمیوه باعث میشه کیک یزدی ها ترک بخورن همه ی لوازم قنادی ها دارن ،
امیدوارم این کیک جذاب و نوستالژیک رو درست کنید و لذت ببرید.