• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کاچی سنتی : آموزش درست کردن دسر سنتی و خوشمزه

    طرز تهیه کاچی سنتی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کاچی سنتی دسر خوشمزه ایرانی :

    طرز تهیه کاچی سنتی :

    این کاچی با کاچی که خاصیت درمانی داره تفاوت داره این دسر سنتی همون نوع کاچی هست که در سفره های مذهبی پخته میشه و با کم کردن اندازه آب بصورت قالبی در میاد …. و معمولا وقتی پخت در مجمه یا سینی بزرگی میزیزن و میگذارن چند ساعتی باقی می مونه تا سفت بشه بعد برش میزنن
    یک پیمانه آرد را با هفت پیمانه آب سرد خوب با ویسک مخلوط کنید
    بعد از صافی رد کنید تا گلوله نداشته باشه و یکدست باشه


    روی حرارت بگذارید
    مدام هم بزنید تا آب بجوش بیاد
    یک چهارم پیمانه روغن مایع اضافه کنید
    وقتی کمی غلیظ شد دمکنی درب ظرف بگذارید به مدت سه ساعت کاچی را بپزید تا بوی خامی آرد از بین بره
    یک ساعت اول پخت یک تا دو پیمانه شکر اضافه کنید به نظرم دسر نباید بی مزه باشه خیلی هم شیرین نباشه دو پیمانه شکر شیرینی کاملی میده ولی اگر میخوایید خیلی ملایم باشه یک پیمانه اضافه کنید


    زعفران غلیظ یک قاشق سوپخوری و یک کره پنجاه گرمی اضافه کنید بگذارید مدت پخت‌ کامل بشه ،حرارت خیلی ملایم باشه ،
    یک ربع آخر هم گلاب دو آتشه یک چهارم پیمانه اضافه کنید
    اگر عطر هل رو دوست دارین عرق هل اضافه کنید در آخر در ظرف مورد نظر سرو کنید و با دارچین یا مخلوط دارچین و کره تزیین کنید .
    چون خیلی سوال میپرسین پنیر خامه ای رو ماسوره و قیف زرت میزنم به نظرم زیباتر میشه ….

    طرز تهیه کاچی سنتی

    About The Author