طرز تهیه پای آناناس
دوستان این پای آناناس بافت بسیار لطیفی داره فقط نکات رو رعایت کنید حتی اگر تجربه شیرینی پزی نداشته باشید طبق دستور پیش برید امکان نداره نتیجه خوب نشه
پای آناناس قنادی:
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۸۰ گرم
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد قنادی ۲۰۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل چهار قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب هم دمای محیط یک چهارم پیمانه
- آب کمپوت آناناس یک چهارم پیمانه
- کمپوت آناناس یک بسته
طرز تهیه پای آناناس :
فر رو روشن کنید
اول از همه چهار تا تخم مرغ و یک کره ۱۰۰ گرمی و شیر رو از یخچال خارج کنید هم دمای محیط بشن
آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و سه بار الک کنید و کنار بگذارید
قالب های پای رو داخل سینی فر بچینید و کپسول مخصوص پای رو داخل قالب ها قرار بدید
حلقه های آناناس رو برش بدید بصورت نیم دایره
در ظرفی کره و پودر قند و روغن مایع رو با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و لطیف بشن وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و هر کدام رو مخلوط کنید
پودر نارگیل و شیر و آب آناناس رو کم کم اضافه کنید و بالیسک مخلوط کنید
مخلوط آرد و طی سه مرحله در انتها اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید
مواد لطیف و یک دستی بدست میاید داخل قالب ها که از قبل کپسول گذاشتید و حاضر کردید بریزید بهتره از پیمانه یکچهارم استفاده کنید تا همه یک اندازه در بیاد در آخر هم یک برش آناناس روی هر کدام از پای ها قرار بدید خیلی قالب ها رو پر نکنید. سر قالبها خالی باشن داخل فر قرار بدید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت برای فر من این زمان پخت بود تا کامل طلایی شد بسته به نوع فر زمان بدید این مقدار به من ده عدد پای آناناس داد وزن هر کدوم از پای ها حدودا ۹۶ گرم بود در آخر هم با پودر پسته تزیین کردم .
فر من برقی هست شما با توجه به دمای فر و نوعش پخت رو چک کنید و اینکه میتونید از کره گیاهی به جای کره حیوانی استفاده کنید