اموزش اشپزی و طرز تهیه تانتونی غذای ترکیه ای خوشمزه در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه تانتونی:
امروز آموزش یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه رو براتون میگذارم که طرز تهیه خیلی آسونی داره وطعمش عالی میشه …..
تانتونی tantuni گوشت ترکیه، این خوراک از غذاهای محلی شهر بندری مرسین در جنوب ترکیه و در جوار دریایی مدیترانه و شهر آلانیاست این غذا از گوشت یا مرغ تهیه میشه و بصورت ساندویچ در نان نازکی پیچیده میشده همچنین با پلو وسبزیجات هم قابل سرو هست .
تانتونی گوشت:
یک عدد پیاز رو خلالی خرد وسرخ کنید تا کمی طلایی بشه بهش یک عدد قرص عصاره گوشت اضافهکنید
چهار صد گرمگوشت چرخ شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید
چهار عدد گوجه را رنده کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید به دلخواه یک قاشق رب هم اضافه کنید
یک عدد کره پنجاه گرمی اضافه کنید
فلفل پولبیبر ، فلفل قرمز ،پودر دارچین ، زردچوبه ، آویشن به میزان لازم اضافه کنید
خوب بگذارید مواد با هم سرخ بشن به دلخواه میتونید فلفل سبز یا دلمهای خرد شده اضافه کنید
وقتی مواد خوب سرخ شدن نان لواش را داخل روغن مواد گوشتی بزنید و از مواد روی سطح نان بگذارید
جعفری خرد شده ،پیاز خلال شده،گوجه اسلایس شده و خیار شور هم بگذارید در آخر کمی سماق بریزید.
و نان را بپیچید میتونید از کاور های مخصوص ساندویچ استفاده کنید هم برای سرو مرتب هست هم مثل ساندویچ بیرون میشه اکثر یکبار مصرف فروشی ها بصورت کیلویی دارن میتونید تهیه کنید .
امیدوارم درست کنید و از طعم جذاب این ساندویچ سالم لذت ببرید .