• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    زرشک پلو با ماهیچه : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    زرشک پلو با ماهیچه

    اموزش اشپزی و دستور پخت زرشک پلو با ماهیچه مجلسی اسان در خانه :

    مواد مورد نیاز برای 5 نفر:

    • برنج 4 پيمانه
    • کره 40 گرم
    • ماهیچه 1 کیلو گرم
    • سیر 3 حبه
    • زرشک 1/2 پیمانه
    • پیاز خام درشت 1 عدد
    • روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
    • زعفرام دم كرده 1/2پیمانه
    • نمك و فلفل سیاه به ميزان لازم
    • گلاب 1/3 پیمانه
    • خلال پسته و بادام از هر کدام 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه :

    برنج را از ٢ ساعت قبل خيس ميكنيم ، به ازاي 1 پيمانه برنج ايراني 1/5 پيمانه آب در نظر ميگيريم
    برنج را با 30 گرم کره روي حرارت می گذاریم و وقتي آبش كشيده شد، در كاسه 1/3 برنج را با زعفران دم كرده مخلوط کرده و كف قابلمه تفلون مقداری روغن ميريزيم و برنج زعفراني را كف قابلمه ميريزيم و با قاشق صاف کرده و مابقی برنج را هم داخل قابلمه میریزیم و با پشت كفگير فشار ميدهيم تا منسجم شود و سپس برنج را دم ميگذاريم .
    براي اينكه ته ديگ زيبا و خوشرنگ شود ، حتما بعد از بخار كردن برنج، زير قابلمه شعله پخش كن می گذاریم و حرارت را ملایم میکنیم،

    ماهيچه را با پياز خلال كرده و سير له شد و زردچوبه ، تفت مختصري ميدهيم و بعد آب به مقداري كه روي ماهيچه ها را نگيرد ، اضافه می کنیم و با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا كاملا بپزد و درآخر نمك و فلفل را اضافه می کنیم و صبر ميكنيم تا آب ماهيچه کشیده و غليظ شود . سپس ماهیچه ها را در کمی روغن سرخ می کنیم و روی آنها زعفران دم کرده میریزیم
    زرشک را می شوریم و با 10 گرم کره و 2 قاشق شکر تفت داده و خلال ها را که در گلاب خیس کردیم را به همراه 2 قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنیم و وقتی شکر و زعفران به خورد زرشک و خلال ها رفت شعله را خاموش میکنیم.


    بعد از اینکه برنج کاملا دم کشید در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و مخلوط زرشک و خلال ها را روی برنج میریزیم و ماهیچه ها را هم کنار پلو قرار داده و نوش جان میکنیم.
    نکته …. در طول پخت ماهیچه اگر کم آب شد حتما آب جوشیده اضافه میکنیم
    نوش جان

    زرشک پلو با ماهیچه

    About The Author