اموزش درست کردن کیک شیر موز شکلاتی خوشمزه و خونگی:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ درشت ۳عدد
- شیر ۲/۳ لیوان
- موز یکی و نصفی
- آرد ۲/۵لیوان
- وانیل ۱/۳قاشق چایخوری
- شکر ۱ونیم لیوان
- نمک نوک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع ۲/۳لیوان
- پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری پر
- پودر نسکافه یک قاشق غذا خوری
- آب داغ سه چهار قاشق غذا خوری.
- قهوه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شیر موز شکلاتی:
تمام موادتون رو از یخچال بیرون بذارین تا سرد نباشن و همدمای محیط باشن. فر رو روی ۱۸۰ تنظیم کنین و روشن کنین. قالب کیکتون رو با روغن جدا کننده کاملا بپوشونین و داخل فریزر قرار بدین. آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر کاکائو و قهوه رو سه مرتبه الک کنین و کنار بذارین.
تخم مرغ ها رو باشکر و وانیل بوسیله ی همزن اونقدر بزنین تا کرم رنگ بشن و حجمشون دو برابر بشه. شیر و موز رو داخل مخلوط کن بریزین و کاملا مخلوط کنین… به همراه روغن و پودر نسکافه که با پنج قاشق آب جوش حل کردین به مخلوط تخم مرغتون اضافه کنین و با همزن باز هم بزنین تا یکدست بشن (یک دقیقه کافیه). از اینجای کاردیگه از همزن برقی کار نکنین و فقط با لیسه یا همزن دستی کار رو ادامه بدین. آرد رو به آرومی اضافه کنین و با همزن دستی یا لیسه فقط به یک سمت هم بزنین تا کاملا آرد با مواد مخلوط بشه و هیچ گلوله ای داخلش نباشه.
مواد رو توی قالب بریزین و قالب رو به آرومی روی سطح کارِتون دوسه بار بکوبین و داخل فر قرار بدین و با درجه ی ۱۸۰ به مدت چهل و پنج دقیقه کیک رو بپزین. بعد از این زمان با سیخ چوبی امتحان کنین و اگر پخته بود فر رو خاموش کنین و بگذارین کیک ده دقیقه داخل فر بمونه … بعد بیرون بیارین. نوش جونتون