اموزش اشپزی و طرز تهیه گبولی پلو غذای خوشمزه و سنتی بندر لنگه :
دستور پخت و طرز تهیه گبولی پلو :
اول گوشت را با پیاز تفت می دیم و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزه . اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم.
وقتی آبشو کشید با کمی کره برنج رو میزاریم دم بکشه. اول سیب زمینی مکعبی رو سرخ میکنیم
سپس پیاز داغ خلالی تو همون روغن درست میکنیم و پیاز هارو در میاریم میزاریم کنار
بعد تو اون روغن
گوشت پخته را یا همونطور درسته یا خورد میکنیم با دست و تفتش می دیم. توی ظرف دیگه نخود را که از قبل پختیم با کمی پودر لیمو عمانی و نمک و کمی رب گوجه تفت میدیم، کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفت رو بهش اضافه میکنم و بعد یه تفت کوچولو برش میداریم.
کشمش ، نخود ،سیب زمینی و پیاز داغ رو با هم مخلوط می کنیم و همراه با گوشت تفت داده شده، روی برنج میریزیم
، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج بریزید
.و درصورت تمایل سیب زمینی سرخ شده رو با مواد قاطی نکنین
نکته :
این یه غذای پر ادویه هست و شما میتونید طبق سلیقه تون کم و زیادش کنید