• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گبولی پلو : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه گبولی پلو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه گبولی پلو غذای خوشمزه و سنتی بندر لنگه :

    دستور پخت و طرز تهیه گبولی پلو :

    اول گوشت را با پیاز تفت می دیم و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزه . اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم.


    وقتی آبشو کشید با کمی کره برنج رو میزاریم دم بکشه. اول سیب زمینی مکعبی رو سرخ میکنیم
    سپس پیاز داغ خلالی تو همون روغن درست میکنیم و پیاز هارو در میاریم میزاریم کنار
    بعد تو اون روغن


    گوشت پخته را یا همونطور درسته یا خورد میکنیم با دست و تفتش می دیم. توی ظرف دیگه نخود را که از قبل پختیم با کمی پودر لیمو عمانی و نمک و کمی رب گوجه تفت میدیم، کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفت رو بهش اضافه میکنم و بعد یه تفت کوچولو برش میداریم.


    کشمش ، نخود ،سیب زمینی و پیاز داغ رو با هم مخلوط می کنیم و همراه با گوشت تفت داده شده، روی برنج میریزیم
    ، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج بریزید
    .و درصورت تمایل سیب زمینی سرخ شده رو با مواد قاطی نکنین

    نکته :
    این یه غذای پر ادویه هست و شما میتونید طبق سلیقه تون کم و زیادش کنید

    طرز تهیه گبولی پلو

    About The Author