اموزش اشپزی و طرز تهیه چوربا دیوران سوپ ترکیه ای :
مواد لازم 🙁 اندازه لیوان 250 میلی)
مواد کوفته :
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 1/2 پیاز رنده شده
- 1.5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1/2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 حبه سیر رنده شده
- 1/4 لیوان شیر (اختیاری)
- روغن برای سرخ کردن کوفته ها
- نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن به میزان لازم
برای سوپ :
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1/2 لیوان ورمیشل سوپ
- 1 لیوان نخود پخته شده
- 4-5 لیوان آب جوش یا آبگوشت آماده
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق چای خوری نعناع خشک
دستور پخت و طرز تهیه چوربا دیوران ترکی:
مواد کوفته را دریک کاسه با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید. بعد با دست بصورت کوفته ها ریز و قلقلی شکل دهید. اگر وقت دارید، اجازه دهید حدود 1 ساعت در یخچال استراحت کنند. در این فاصله داخل قابلمه روغن بریزید و گرم کنید. 2 قاشق آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس کم کم آب جوش یا آبگوشت را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد نخود پخته، ورمیشل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در این فاصله تا موقعی که ورمیشل ها نرم شوند در یک ماهیتابه روغن بریزید و کوفته قلقلی را کف ماهیتابه بگذارید و بدون اینکه با قاشق هم بزنید اجازه دهید یک طرف کوفته ها سرخ شود. سپس ماهیتابه را تکان دهید تا طرف دیگر کوفته هم بپزد در آخر 1 قاشق کره و 2 قاشق نعنا خشک را روی کوفته ها بریزید وقتی عطر نعنا بلند شد کوفته ها را از روی حرارت بردارید و به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت بماند تا قوام سوپ بیشتر شود، سپس گرم سرو کنید، نوش جان