• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ماهیچه پلو : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

    طرز تهیه ماهیچه پلو

    اموزش اشپزی طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی غذای سنتی ایرانی :

    طرز تهیه ماهیچه پلو :

    پیاز فراون رو خلالی خیلی نازک خرد میکنیم و سرخ میکنم. بعد ماهیچه ها رو روش میزاریم. زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط و یدونه سیر و یه دونه چوب دارچین میزاریم.
    بعد پیاز نازک خلالی، خام رو روش میزاریم تا با گاز پیازا پخته شه با شعله ‌کم
    بعد یک لیوان آب زعفرون و ۴ عدد الوچه ترش اضافه میکنیم


    (چون پیازش فراوونه رو به شیرینی میره بهش الوچه ترش اضافه میکنیم)
    من یه قاشق مرباخوری هم رب اضافه کردم
    و درشو میزاریم تا ۴ ساعت با شعله کم بپزه و نیم ساعت اخر نمک میزنیم.
    حتما حتما توی طرف پهن درست کنین که یک سمت ماهیچه خوب سرخ بشه.
    فقط نیم ساعت اول برگردونین و مدام رو تکون میدیم که ته نگیره

    طرز تهیه ماهیچه پلو

    About The Author